BPLV-agenda

No events

Voor wie?

De potentiele doelgroepen voor het lidmaatschap van BPLV zijn statutair álle medewerkers van LVNL. Dat betekent dat alle personen met een aanstelling of arbeidsovereenkomst met LVNL lid kunnen worden van de BPLV. De focus van de dagelijkse dienstverlening en belangenbehartiging van de vereniging zal gericht zijn op de technische, administratieve en overige ondersteunende medewerkers binnen LVNL.

Het grootste streven is om 80% van het niet-operationele personeel te verenigen, ongeacht deze wel of niet verbonden zijn bij één van de drie vakcentrales (AbvaKabo, VPRL en CNV Publieke zaak).

Binnen LVNL is een grote groep wat tijdens de GO overleggen onvertegenwoordigd is, terwijl deze mensen wel recht hebben op een stem tijdens het GO.

Het verenigen van het personeel waarop de focus wordt gelegd, zal bijdragen aan een steviger onderhandelingspositie binnen het GO.

 

Weersverwachting
Schiphol Amsterdam Airport
Weeronline.nl - Meer weer in Schiphol Amsterdam Airportweeronline.nl Altijd jouw weer

BPLV is dé belangenorganisatie, specifiek voor en door medewerkers in technische, administratieve en overige ondersteunende functies binnen LVNL. 

Snelle Links


 

Home

Vacatures

Over Ons

Disclaimer

Veelgestelde vragen

Privacy

Sectoren


  

Regio Unit

Procedures

Corporate Services

Strategy & Performance

Systems & Infrastructures

Sector HF & OSD